Wat wij doen

Financiele administratie

Financiële administratie

Als administratiekantoor zijn wij uw aangewezen partner om uw financiële administratie aan uit te besteden.
Lees verder

Belastingaangiften

Belastingen, niemand omkomt er aan. Het doen van aangiften is voor de meeste ondernemers geen favoriete bezigheid. Zou het niet fijn zijn als u een deskundige partner hebt die u deze last uit handen neemt? Dan bent u bij AdminCompany aan het juiste adres.
Lees verder
Financieel

Salarisadministratie

Uw salarisadministratie in goede handen Als administratiekantoor zijn wij ook uw aangewezen partner om uw salarisadministratie aan uit te besteden. Immers u, als ondernemer, wilt zich voornamelijk met ondernemen bezig houden. Bij AdminCompany is uw salarisadministratie in goede handen. Betrouwbaar en vertrouwd Als ondernemer stelt u terecht hoge eisen aan uw salarisadministrateur. Betrouwbaar en vertrouwd […]
Lees verder
Admin Company

Periodieke rapportages

Welke gegevens heb ik nodig? Welke gegevens kan ik überhaupt uit mijn systeem halen? Hoe kan in mijn organisatie zo goed mogelijk bijsturen op financieel gebied? Allemaal vragen die de AdminCompany voor u kan beantwoorden.
Lees verder
 

Uw financiële administratie op orde, een goed gevoel. De AdminCompany kan u hierbij van dienst zijn. Of het nu gaat om uw boekhouding, advies of begrotingen.

Uw belastingaangifte een vervelende klus? Niet als u uw belastingaangifte(n) onderbrengt bij de AdminCompany.

Uw salarisadministratie op orde, een goed gevoel. De AdminCompany kan u hierbij van dienst zijn.

Inzicht en overzicht over uw financiën door middel van periodieke rapportages? Dan bent u bij de AdminCompany aan het juiste adres.