Kan ik als bedrijf een student bij mij in het bedrijf krijgen?

Dat is nou net niet mogelijk. De studenten werken juist in ons bedrijf zodat we altijd dichtbij zijn als er vragen zijn. Uiteraard bestaat de mogelijkheid wel om een student in opleiding bijvoorbeeld als stagiair te vragen.

Kan ik gewoon langskomen bij jullie als ik vragen heb?

We adviseren altijd om vooraf een afspraak te maken om ervoor te zorgen dat een medewerker beschikbaar is om u te helpen. U kunt ons het beste of e-mailen om een afspraak in te plannen​​.

Werken jullie voor anderen bedrijven?

Ja, wij werken samen met diverse bedrijven om een breed scala aan administratieve en onderwijsgerelateerde diensten aan te bieden. Onze diensten zijn afgestemd op de unieke behoeften van elk bedrijf, waardoor wij een waardevolle partner zijn voor uw bedrijfsvoering.

Wat moet er op een factuur komen als ik die instuur?

Een factuur dient de volgende informatie te bevatten: uw bedrijfsgegevens, de datum van uitgifte, een uniek factuurnummer, een beschrijving van de geleverde diensten of producten, het totaalbedrag exclusief en inclusief BTW, en de betalingstermijn.

U kunt voor de onderwijsbedrijven hier alle adressen en informatie vinden: https://admincompany.nl/adressen/

Kan ik ook mijn inkomstenbelasting laten doen?

Op dit moment bieden wij deze dienst niet los aan. Er zijn veel andere bedrijven die deze diensten aanbieden. Zoek hiervoor even op bijvoorbeeld “belastingadviseur” in de zoekmachine.

Hoeveel kost het om mijn administratie te laten doen door jullie?

De kosten voor het laten verzorgen van uw administratie zijn afhankelijk van de complexiteit en omvang van de werkzaamheden. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte die aansluit bij uw specifieke behoeften.

Werken jullie voor particulieren?

Naast onze diensten aan bedrijven, bieden wij geen oplossingen voor particulieren. Dit omvat normaal belastingaangifte, financieel advies en andere administratieve diensten. Hiervoor kunt u het beste een “administratiekantoor” zoeken en of een Belastingadviseur. Zij kunnen particulieren vaak goed verder helpen.

Welke gegevens moet ik gebruiken voor een onderwijs in bedrijf?

Alle factuurgegevens per onderwijsbedrijf: https://admincompany.nl/adressen/

Persoonlijk Contact.

Is uw vraag niet beantwoord? Neem gerust contact op.